Brochure: De kracht van de buurtsportcoach en combinatiefunctionaris

14 prachtige verhalen van buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen: Stuk voor stuk mensen die het aangepast sporten op de kaart hebben gezet. Zij maken het mogelijk dat ook mensen met een beperking dicht bij huis kunnen sporten en bewegen en een actieve en gezonde leefstijl ontwikkelen.

Met deze brochure willen we beleidsfunctionarissen inspireren door kennis en ervaring te delen. Ook willen we een bijdrage leveren aan de Kwaliteitsimpuls buurtsportcoaches door ervaringsdeskundigen over hun werk, hun passie, te laten vertellen. Zij weten als geen ander waar hun inzet toe kan leiden en kunnen collega’s stimuleren hetzelfde te doen.

In deze brochure vind je veertien interviews met mensen die zich inzetten om sport- en beweegdeelname van mensen met een beperking mogelijk te maken. Omdat ze er als beleidsfunctionaris samen met andere partijen, beleid voor maken. Omdat ze als combinatiefunctionaris of buurtsportcoach de vraag van scholen en het aanbod van sportverenigingen goed kennen en bij elkaar brengen. Of omdat ze er als vakleerkracht, trainer of teamleider een rol in vervullen.

Download de brochure hieronder (gratis)

De kracht van buurtsportcoaches en... 
Naar boven